Voertuig inspectie

Car check center

Wij werken aan alle voertuigen, onderhoud, reparaties, enz. Gebruiken hiervoor steeds de originele onderdelen. Tevens beschikken wij over professionele diagnose apparatuur om uw voertuig uit te lezen.

4-vehicle-inspection

Een groot voordeel bij ons is dat u  ook ’s avonds terecht kan.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf, gespecialiseerd in het herstellen van aircosystemen van personenwagens. U heeft een probleem met uw aircosysteem van uw voertuig? Hetzij voor een onderhoud, weinig- of geen koelvermogen, geurhinder of een defect, dan bieden wij voor u graag de oplossing. U als klant geniet 12 maanden garantie op de herstellingswerken van uw aircosysteem.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een professionele diagnose.

1-performance-upgrades

Plaatsing van banden

Car Check center

Zorg voor een goed wegcontact tussen uw voertuig en het asfalt in alle weeromstandigheden van het jaar. Laat daarom hier uw winter- en zomerbanden wisselen. Tevens kan u bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe banden.

U hebt thuis geen plaats voor uw banden? Geen probleem wij stockeren ze graag voor u. Snel, simpel en gemakkelijk!
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

1-performance-upgrades

Diagnosecentrum

Car check center

3-diagnostic-services

U wil een wagen in topconditie dan bent u aan het juiste adres. Het juiste onderhoudsschema voor uw wagen is van essentieel belang voor een wagen in topvorm.
U gaat met de wagen op vakantie? Kom langs met uw voertuig voor een grondige check-up zodat u met een gerust gevoel kunt vertrekken.

De winter staat voor de deur? Spring binnen met uw voertuig voor een winter check-up. Zo bent u er zeker van dat u veilig op uw bestemming geraakt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

Wij gespecialiseerd in het spoelen van automatische transmissies. Dit zowel voor de conventionele automatische transmissie als de DSG-,CVT-, PowerShift-, PDK-transmissie.

Benieuwd naar het resultaat? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op voor meer info.

Maar liefst 90% van de schakelklachten bij een automatische versnellingsbak worden veroorzaakt door vervuiling. De PowerFlush methode heeft zich al bewezen in de praktijk. Schakelklachten kunnen in de meeste gevallen met het geavanceerde Powerflush-toestel verholpen worden. Bij conventionele verversing van de ATF-olie kan men hooguit 30% van de olie vervangen. Het PowerFlush-toestel maakt het mogelijk om de ATF-olie 100% te vernieuwen. Daarbij komt nog dat er alvorens over te gaan met het vernieuwen van de olie eerst een reinigingsadditief wordt geïnjecteerd in de automatische versnellingsbak om 100% reiniging te garanderen.

1-performance-upgrades

Wij zijn  gecertificeerd Turbo Hoet Partner.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op voor meer info.

1-performance-upgrades

Wij verzorgen ‘first time right’ herstellingen die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en die ervoor zorgen dat hun voertuigen het maximum van de tijd op de weg kunnen zijn. Het kernprincipe achter onze aanpak is ervoor te zorgen dat de transportactiviteit van onze klant ten allen tijde winstgevend is.  We streven naar optimale klanttevredenheid met onze dienstverlening, waardoor we lange-termijn relaties kunnen opbouwen.  Als TH klant weet je dat je niet in de steek wordt gelaten, welk probleem er ook opduikt. Om dit waar te kunnen maken, investeren we voortdurend in de kwaliteit van onze service door onze werknemers continu bij te scholen. Op die manier blijven ze ook steeds op de hoogte van de recentste technische ontwikkelingen.


Wij werken  grotendeels met onderdelen van Bosh.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een professionele diagnose.

1-performance-upgrades